Caira valmistaa ekologisia kuntoilu- ja hyvinvointituotteita Suomessa. Tuotteiden tyylikäs design sopii myös kodin ja työpaikan sisustukseen.

Tuotteet

Cairan design on saanut inspiraationsa Lapin kauniista luonnosta. Mallistomme koostuu laadukkaista, tyylikkäistä ja ekologisista hyvinvointituotteista, jotka valmistetaan parhaimmista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen.

Tuotteissa vaalitaan toimivuutta, ergonomisuutta, helppohoitoisuutta ja pitkää käyttöikää. Tuotteita voi käyttää paitsi hyvinvoinnin edistämiseen, myös sisustuselementtinä. Niiden avulla voi parantaa kuntoa, lisätä notkeutta, vähentää kipuja, edistää palautumista ja virkistää aivoja.

Haluaisitko palan Cairaa? Katso tuotteet alta…

 

Arctic X

Katsaus

Arctic X tarjoaa nopean avun

  • Lievitä kehon, etenkin niska- ja selkätilan kireyttä
  • Päivitä fasciasi saadaksesi enemmän nestettä, mikä parantaa liikettä
  • Poista ylimääräinen neste ja paine kudoksista
  • Aktivoi aivosi työskentelyn aikana ja lisää työtehokkuutta
  • Nopeuta palautumista liikunnan ja työn jälkeen

Tuotteiden tyylikäs muotoilu tarkoittaa, että ne lisäävät myös kodin ja työpaikan sisustusta.

 

Tuotteet voivat johdattaa mielen luonnon alkulähteille. Cairan tuotteita voi käyttää kotona, työpaikalla tai vaikkapa kuntosalilla. Ne sopivat myös lahjaksi tärkeille ihmisille. 

Hanki Cairasi nyt!

Käyttö Videot

Käyttäjäkommentit:

Joinakin päivinä kun olen ajanyt pitkiä matkoja tai kirjoittanut liian monta sähköpostia, niskani ja hartiani tuntuvat todella jäykiltä ja päätä särkee. On hienoa, että on mahdollisuus saada nopea apu kotona niin usein kuin tarvitsen, Arctic X:n avulla. Se on kauniisti suunniteltu, helppokäyttöinen ja silti erittäin tehokas!

– Mari Kärkkäinen

 

Mikä hieno itsehoitoväline! Olen kärsinyt voimakkaasta selän asentovirheestä, joka jumittaa alaselän lihakset. Tämä tuote ja sen älykäs suunnittelu ovat olleet ihanteelliset antaakseen tarvittavaa helpotusta. Puu tuntuu hyvältä sekä selässä että käsissä, ja se on myös erittäin monikäyttöinen kehon eri osissa. Vahva suositus!

– Pekka Peltola

Caira

Caira valmistaa ekologisia kuntoilu- ja hyvinvointituotteita Suomessa. Tuotteiden tyylikäs design sopii myös kodin ja työpaikan sisustukseen.

Tarina

Suomi on Euroopan metsäisin maa. Caira juontaakin juurensa pohjois-suomalaisesta ja asumattomasta metsäalueesta eli kairasta, jota on erityisesti Suomen Lapissa ja sen ylängöillä. Kairassa voi nähdä revontulien loimuavan tai porojen jolkottelevan keskiyön auringon alla.

Toinen toistaan kauniimpien mäntyjen ja kuusien oksilla riippuu puun partaa muistuttavaa naavaa, mikä kertoo ilmaston puhtaudesta ja kosteudesta. Kairassa on laaja kirjo harvinaisia eläimiä ja kasveja, joita ei tavata missään muualla.

Tämä kaira on vuosien aikana muodostunut meille erittäin tärkeäksi ja antanut enemmän kuin osasimme kuvitella. Se on ollut paikka, jossa olemme voineet rauhoittua ja kasvaa, leikkiä ja seikkailla. Se on ollut paikka, jossa olemme viettäneet unohtumattomia hetkiä perheen ja ystävien kanssa sekä saaneet upeita muistoja.

Halusimme antaa jotain takaisin. Vuonna 2018 saimme ajatuksen, että voisimme tuoda palan kairaa jokaiseen kotiin ja työpaikkaan – Caira oli syntynyt.

Aito, Kaunis ja Puhdas Luonto

Cairan arvot ovat peräisin aidosta, kauniista ja puhtaasta luonnosta, joka ympäröi päivittäistä elämäämme vaikuttaen myös siihen millaisia me olemme. Uskomme aidosti, että luonnolla ja sen keskellä elävillä ihmisillä ja eläimillä on hyvä olla, kun ne saavat olla omana itsenään.

Tätä aitoutta, luonnollisuutta ja sopusointua haluamme vaalia ja kunnioittaa ja sen vuoksi pyrimme siihen, että ekologinen jalanjälkemme olisi mahdollisimman pieni ja sydämemme mahdollisimman suuri.

Tämä näkyy myös tuotteiden materiaaleissa, jotka ovat peräisin vastuullisesti kasvatetuista metsistä sekä tuotteiden valmistuksessa, jossa pyrimme vaalimaan käsityöperinteitä sekä käyttämään vankan kokemuksen lisäksi myös nuorta ja osatyökykyistä työvoimaa, laadusta tinkimättä.

Vastuullisuus, luotettavuus, suvaitsevaisuus ja inhimillisyys ovat arvojamme, jotka ovat läsnä arjessamme – aina. Me uskomme vilpittömästi, että korkean eettisen ja ekologisen arvon omaaville ja hyvinvointia lisääville tuotteille sekä luotettavalle ja ystävälliselle palvelulle on kysyntää.

Haluamme omalla toiminnallamme ja käyttäytymisellämme vaikuttaa siihen, että ihmisillä ja luonnolla olisi parempi olla nyt ja tulevaisuudessa.

Ota Yhteyttä

9 + 6 =